Subiect: ciudatenie
View Single Post
Vechi 13.02.2011, 19:05:59
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit călătorule

Unde să-ncapă și Buda și Krishna dom'le ??

Nu o spun eu, o spun Sfinții Apostoli! Ia citește mătăluță Scriptura la Galateni 1:6-9
Ia ce spune Sfântul Apostol Pavel:

„6. Mă mir că așa degrabă treceți de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
7. Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură și voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
8. Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o - să fie anatema!
9. Precum v-am spus mai înainte, și acum vă spun iarăși: Dacă vă propovăduiește cineva altceva decât ați primit - să fie anatema!

Anatema, blestemat, nu-i de la Dumnezeu! Omul e a lui Dumnezeu, dar învățătura aceea nu-i! E de la tatăl minciunilor.

Efeseni 4:
„5. Este un Domn, o credință, un botez,
6. Un Dumnezeu și Tatăl tuturor, Care este peste toate și prin toate și întru toți.”

Psalmul 134:
„15. Idolii neamurilor sunt argint și aur, lucruri făcute de mâini omenești.
16. Gură au și nu vor grăi, ochi au și nu vor vedea.
17. Urechi au și nu vor auzi, că nu este duh în gura lor.
18. Asemenea lor să fie toți cei care ii fac pe ei și toți cei ce se încred în ei.

Unul singur! Nu există mai mulți dumnezei, de unde ai scos că și budiștii și hindușii au dreptate?

Citește-l pe părintele Arsenie Papacioc - http://www.sfaturiortodoxe.ro/singur-ortodoxia/ (Singur Ortodoxia).

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!

Last edited by colaps; 13.02.2011 at 19:08:13.
Reply With Quote