:)Cristalin,eu nu am talcuit Psalmii pe aici,in caz ca nu ai observat acest lucru:cool:,tin sa iti atrag atentia ca eu decat am citat din Psalmul 102,si din Psalmul 113 cu 23.:"BINECUVANTATI SA FITI DE DOMNUL,CEL CE A FACUT CERUL SI PAMANTUL."/24.Cerul cerului este al Domnului,iar pamantul l-a dat fiilor oamenilor./25.Nu mortii Te vor lauda pe Tine,Doamne,nici toti cei ce se pogoara in iad,/26.Ci noi,cei vii,vom binecuvanta pe Domnul,de acum si pana in veac./ P.S.: Sa nu imi spui tu mie acum ca tu nu citesti din Psalmi, ca nu te rogi din ei,ca nu te cred,si pt.cultura ta generala,sper sa nu te superi pe mine,si,oricum daca te superi ramane strict problema ta aceasta,sunt de credinta ortodoxa,dar asta oricum nu trebuie sa conteze pt.tine,caci nu e treaba ta,nu ma cred superioara nimanui,ma refer aici in special la Clerici,nu rastalmacesc Sfintele Slujbe,cum gresit gandesti,nu ma confund cu vreun Preot sau vreun Episcop sau altcineva care are Harul Sfantului Duh asupra sa,sunt eu,pur si simplu,asa cum sunt eu,cu pacatele mele,atat si nimic mai mult,si punct.
|