28.06.2007, 13:40:56
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 30.03.2007
|
|
Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Dar cu rugaciunile de binecuvantare cum ramane,aceasta cum mai e? Citez din Psalmi:"1.Binecuvanteaza suflete al meu,pe Domnul,si toate cele dinlauntrul meu,numele Cel Sfant Al Lui/,2.Binecuvanteaza,suflete al meu pe Domnul si nu uita toate binefacerile Lui"/....20.Binecuvantati pe Domnul toti ingerii Lui,cei tari la virtute,care faceti cuvantul Lui si auziti glasul cuvintelor Lui/.21.Binecuvantati pe Domnul toate puterile Lui,slugile Lui,care faceti voia Lui.23.Binecuvantati pe Domnul toate lucrurile Lui;in tot locul stapanirii Lui,binecuvanteaza,suflete al meu,pe Domnul." Citez din Psalmi,de asemenea,pe care ii citesc cei cu inima curata,aceasta sa fie pentru Cristalin in mod deosebit,cu dedicatie pt.el,si nu numai,bineinteles,poate pricepe si el ca Psalmii ii putem rosti si ne putem ruga din ei,asadar citez:Psalmul 113:" Binecuvantati sa fiti de Domnul,Cel ce a facut cerul si pamantul."
|
vai, cat imi plac aceste cantari... binecuvantarile si cu laudele... nu stiu de ce, dar imi plac cel mai mult
cuvantul a binecuvanta are mai multe intelesuri. pe langa cele doua, date de mine mai sus, mai inseamna si a lauda, a slavi
|