Cred ca nu e nimic deosebit, umbrela putea cadea si singura si sa se rostogoleasca, putea fi si un duh fie el inger sau demon, dar asta nu cred ca are vreo importanta. Noi trebuie sa ne continuam calea spre Dumnezeu sa cum este ea cu urcusuri si coborasuri.
Off-Topic:
Citat:
În prealabil postat de Danut7
de la hindusi bogatia spirituala... de la budisti ascetismul.. am auzit ca ascetismul in prima faza tot de la budisti a fost furat si inspirat ...
|
Omule, "am auzit" nu echivalent cu "asa este" mai pune mana pe Biblie si o sa vezi cine a postit prima data. Tu confunzi ascetismul budist cu postul ortodox asa cum multi confunda cura de slabire cu postul. Cunosti randuielile pustnicilor de la muntele Athos (si nu numai)? Mai cauta...
O tot dai cu bogatie spirituala si cultura... Ce intelegi tu prin asta? Daca numesti bogatie spirituala faptul ca au contact cu multe spirite e una, dar ca nu-l au pe Duhul Sfant spune totul...
Sa luam ce e bun... Acum vad de ce se vinde orice porcarie daca e ambalata frumos. Si diavolul a spus prima data: "nu veti muri" - si asta era adevarat, "dar veti avea cunoasterea lui Dumnezeu, veti fi dumnezei" - si asta nu mai era adevarat. Daca cei care aveau contact direct cu Dumnezeu au fost inselati, cum noi mucosii cu mintea imprastiata in zeci de mii de directii mai putem spune ca stim sa deosebim lucrurile??