View Single Post
Vechi 14.02.2011, 09:53:33
CrisetenO CrisetenO is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Am cunoscut si oameni care au facut tratamente homeopatice avand binecuvantarea duhovnicului lor, si pentru ei insisi si pentru copiii lor. La unii merge, la altii nu merge. Exista mari pericole, bineinteles, ca aceste pastile sa fie contrafacute (pentru ca pana la urma sunt pastile si pentru ochii profanului arata la fel pastilele bune si cele contrafacute). In logistica medico-farmacologica exista anumite mecanisme pentru a proteja medicamentele (sunt mai mult heuristice la momentul de fata, dar merg, mai mult sau mai putin, asa cum se poate monitoriza si furtul cartilor de credit); nu cred insa ca aceasta protectie este extinsa la produse homeopatice sau placebo. De aceea probabil sunt mai mari sanse sa fie toxice produsele homeopate, mai ales acum.

Cred ca pana la urma a lua aceste pastile e ca si cand ai lua plantele pe care le contin in doze monitorizate. Se poate sa te ajute, se poate sa nu te ajute. Cred ca te ajuta mai mult rugaciunea si mult mai mult te ajuta Sf. Maslu. Insa atata timp cat medicamentele homeopatice nu sunt acompaniate de diverse tipuri de meditatii, acupunctura si alte chestii, si atata timp cat iei medicamentele cu binecuvantarea preotului... nu vad de ce ar fi impotriva lui Dumnezeu.

Doamne ajuta!

Cristina
Reply With Quote