Citat:
În prealabil postat de KANDIA
Cat de interzisa de Biserica este aceasta terapie nu stiu dar vroiam sa expun cazul unei prietene cu cancer la san care a renuntat la medicina alopata si a trecut la produsele homeopatice.Cancerul a avansat rapid si in scurt timp s-a dus...Mult mai repede decat era de asteptat dupa statisticile medicinei moderne.Explicatia pe care mi-a dat-o cineva este ca produsele homeopatice stimuleaza activitatea celulara.Probabil a crescut si activitatea celulelor canceroase asa ca aveti grija pentru ce fel de boli folositi aceasta terapie.
|
Fiecare poate da exemple, asta nu dovedeste nimic. Eu cunosc pe cineva care dupa medicina clasi ca ar fi trebuit sa moara de un cancer foarte agresiv in 8 luni, dar a renbuntat la ea si a folosit alte feluri de medicina, si traieste si acum dupa aproape 4 ani.
Iar de persoane care s-au vindecat de diverse lucruri cu homeopatie stiu nu stiu cate.
Dar intr-adevar, s-ar putea ca homeopatia sa nu fie indicata la cancer. Nu ma pricep. Sunt anumite boli pentru care este insa foarte buna.