View Single Post
Vechi 14.02.2011, 11:39:49
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de KANDIA Vezi mesajul
Cat de interzisa de Biserica este aceasta terapie nu stiu dar vroiam sa expun cazul unei prietene cu cancer la san care a renuntat la medicina alopata si a trecut la produsele homeopatice.Cancerul a avansat rapid si in scurt timp s-a dus...Mult mai repede decat era de asteptat dupa statisticile medicinei moderne.Explicatia pe care mi-a dat-o cineva este ca produsele homeopatice stimuleaza activitatea celulara.Probabil a crescut si activitatea celulelor canceroase asa ca aveti grija pentru ce fel de boli folositi aceasta terapie.
Fiecare poate da exemple, asta nu dovedeste nimic. Eu cunosc pe cineva care dupa medicina clasi ca ar fi trebuit sa moara de un cancer foarte agresiv in 8 luni, dar a renbuntat la ea si a folosit alte feluri de medicina, si traieste si acum dupa aproape 4 ani.
Iar de persoane care s-au vindecat de diverse lucruri cu homeopatie stiu nu stiu cate.
Dar intr-adevar, s-ar putea ca homeopatia sa nu fie indicata la cancer. Nu ma pricep. Sunt anumite boli pentru care este insa foarte buna.