Subiect: ciudatenie
View Single Post
Vechi 14.02.2011, 13:22:50
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Degeaba le zici... de parcă ar înțelege. Uneori mă crucesc când văd cât ecumenism smintit este promovat pe acest forum!

Cu cât ușurință trec ei cu vederea peste cuvintele Mântuitorului care spune clar că cei ce nu se botează nu se vor mântui.
ma colaps ista nu-i ecumenism aici pe acest forum s-au adunat tot felul de surogate de ortodocsi ce vor sa amestece adevarul de credinta cu toate mizeriile ce occidentul le-a acumulat de la religiile asiatice pagine si sa ni le vire pe git cu forta ca si alea ar fi bune,noi insa stim ca nu ne folosesc.si mai vor sa spuna culmea ca invatatura ortodoxa nu e buna, ca dor martirii sfinti pentru ce au murit?.mai astia nu le e frica dar nici curaj nu poti sa spui ca au ci iresponsabilitate se cheama.in capul lor au o memorie cu fragmente de reiki,arte martiale,parapsihologie,ghicitorie,magie,ioga etc.nu vorbesc de cei ce au practicat si amu sor lecuit ca sunt si de aceia pe care ii cunosc.la primi e foarte greu sa comunici cu ei eu am inceput sa nu mai comunic cu ei decit f.putin.
Reply With Quote