View Single Post
Vechi 14.02.2011, 17:40:40
CrisetenO CrisetenO is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana.Maria. Vezi mesajul
vor lucrurile astea fiindca asta li se induc in minte de mici, prin tot ce vad la tv. ei invata ca asta e normalitate.
Exact. Inainte era la moda fumatul si bautul. Acum sunt violenta, drogurile, alcoolul si sexul (fumatul a trecut de la ceva majoritar masculin la ceva majoritar feminin in vestul Europei). In mod nesurprinzator eu am invatat sa ma duc la Biserica pentru ca bunica ne ducea in fiecare vineri de doua ori si in fiecare duminica o data la Biserica. La fel, am inceput sa tin post pentru ca am vazut ca in casa mama tinea post. Invatam din ceea ce e in jurul nostru, ceea ce isi permit sau nu sa faca adultii. Nici parintii nostri nu umblau de manuta prin casa, nu se duceau in baruri sau la disco, iar tata nici acum, cand am crescut, nu bea nici un pic de alcool in timpul saptamanii (nici macar 1/2 pahar de vin!). Nu vreau sa spun ca parintii mei sunt exemplari, pentru ca sunt si ei oameni, dar ii admir foarte mult pentru cum au reusit sa isi construiasca familia si casnicia, si sper totusi sa ma descurc macar pe jumatate cat de bine s-au descurcat ei.
Reply With Quote