View Single Post
Vechi 14.02.2011, 17:57:40
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
[b]

A treia minciună: există foarte mici efecte secundare; avantajele sunt evidente în comparație cu dezavantajele!
Ia gândiți-vă, când a fost recunoscută oficial o daună provocată de un vaccin? Ca și părinte puteți exact constata că ceva nu este în regulă cu copilul Dumneavoastră vaccinat, dar pentru ca acest lucru să fie și oficial recunoscut, vă trebuie o grămadă de timp și bani de pierdut prin tribunale, cu șanse minime de a vi se face dreptate.

A patra minciună: vaccinurile moderne sunt suportate bine!
Dacă nu ne uităm la conturile miliardarilor din industria farmaceutică, unde chiar sunt foarte bune vaccinurile moderne…cum oare pot fi suportate bine vaccinuri în care găsim:
-Formaldehyd, substanță interzisă în industria mobilei deoarece se știe că este carcinogenă!
-Phenolrot, care este interzis în industria alimentară, dar admis in vaccinuri!
-mercur (din grijă pentru sănătatea noastră, ca să știm mereu exact câtă febră avem) și aluminiu (tot din grijă pentru sănătatea noastră, căci aluminiul nu ruginește)
-impurități provenind din mediile de cultură (rinichi de maimuță, embrioni de găină, celule fetale umane, fermenți modificați genetic, etc
-o grămadă de stabilizatori, neutralizatori, conservanți, antibiotice, substanțe portante, coloranți, etc.

A cincea minciună: în noile vaccinuri nu se mai găsește Thiomersal!
Da, asta este adevărat! Nu se mai găsește Thiomersal, ci Phenoxyethanol, substanță care provoacă daune rinichilor și sistemului nervos. Există deja… 32 de alte denumiri pentru ceea ce noi cunoaștem sub numele de mercur! Practic fiecare vaccin conține mercur, într-o formă sau alta, chiar dacă se numește Thiomersal sau nu!
Bravo, Diana.

Din experienta mea:
1. Eu mi-am vaccinat copiii - primul le-a facut pe toate cate se faceau in copilarie in Rom
Evident facea febra si se simtea rau de fiecare data, dar oarecum, in capul nostru, al parintilor, ni se parea "normal" sa duci un copil sanatos la vaccinare si sa te intorci cu unul bolnav. Sanatate curata!

La al doilea, deja mai citisem si eu despre vaccinare si am fost intr-o stare de revolta continua, practic m-am "luptat" cu pediatrul pt fiecare vaccin, sa-mi explice utilitatea si necesitatea etc.. Si sa le distantez.. atata le-am distantat ca am ajuns in urma rau cu grila de vaccinare.
Ce vreau sa spun: pediatrul sustinea ca fiecare vaccin in parte este f. important, ca fara el nu pot da copilul la scoala (minciuna sfruntata!!!).. si la fel, duceam copilul sanatos tun la vaccinare si cand ajungea inapoi acasa era ca o carpa, zacea pe pat cu febra (si alte semne, diferite de la o vaccinare la alta).
Sotul meu este foarte PRO- VACCINARE.. foarte! Cu argumente, bla, bla...
Dar dupa ultima vaccinare a copilului mic, acesta a plans doua nopti de durere, a avut febra (intotdeauna apare dupa vaccin), a schiopatat cateva zile, a afost apatic, nu a mancat etc...
Pana si sotul (care crede din toata inima in necesitatea vaccinarii), a spus: "destul! Nu mai face un vaccin in viata lui!" Sper din tot sufletul ca asa va fi.

Nu poti sa negi la nesfarsit evidenta.. ca ai un copil sanatos si vesel, il duci la medic si te intorci cu el zacandu-ti in brate.

(La ultima vizita la doctor, acesta a admis in sfarsit ca este posibil sa nu vaccinezi copilul, ca are formulare de refuz in birou.. Mi-a venit sa-i dau un pumn in nas! )

PS. Cat despre cei care cred ca vaccinele sunt inofensive.. le-as propune sa dozeze substantele din vaccin in functie de greutatea lor corporala (ca una e sa vaccinezi un copil de 7 kg, alta este sa vaccinezi un om de 70 g cu aceeasi cantitate de .. thiomersal, aluminiu etc), sa se vaccineze frumusel, sa vada cum se simt si apoi sa decida daca e bine pt un copilas.

Last edited by anna21; 14.02.2011 at 18:01:23.
Reply With Quote