View Single Post
Vechi 14.02.2011, 18:07:45
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Din experienta mea:
1. Eu mi-am vaccinat copiii - primul le-a facut pe toate cate se faceau in copilarie in Rom
Evident facea febra si se simtea rau de fiecare data, dar oarecum, in capul nostru, al parintilor, ni se parea "normal" sa duci un copil sanatos la vaccinare si sa te intorci cu unul bolnav. Sanatate curata!

La al doilea, deja mai citisem si eu despre vaccinare si am fost intr-o stare de revolta continua, practic m-am "luptat" cu pediatrul pt fiecare vaccin, sa-mi explice utilitatea si necesitatea etc.. Si sa le distantez.. atata le-am distantat ca am ajuns in urma rau cu grila de vaccinare.
Ce vreau sa spun: pediatrul sustinea ca fiecare vaccin in parte este f. important, ca fara el nu pot da copilul la scoala (minciuna sfruntata!!!).. si la fel, duceam copilul sanatos tun la vaccinare si cand ajungea inapoi acasa era ca o carpa, zacea pe pat cu febra (si alte semne, diferite de la o vaccinare la alta).
Sotul meu este foarte PRO- VACCINARE.. foarte! Cu argumente, bla, bla...
Dar dupa ultima vaccinare a copilului mic, acesta a plans doua nopti de durere, a avut febra (intotdeauna apare dupa vaccin), a schiopatat cateva zile, a afost apatic, nu a mancat etc...
Pana si sotul (care crede din toata inima in necesitatea vaccinarii), a spus: "destul! Nu mai face un vaccin in viata lui!" Sper din tot sufletul ca asa va fi.

Nu poti sa negi la nesfarsit evidenta.. ca ai un copil sanatos si vesel, il duci la medic si te intorci cu el zacandu-ti in brate.
Sunt foarte interesata de acest subiect.
In posibila postura de viitoare mama, vreau sa ma informez si sa nu ma arunc cu capul inainte. Domnul Mihnea le-a prezentat pe cele necesare, am intrebat si medicul de familie si este de acord.
Aceleasi simptome mi le povestea si verisoara mea.