Citat:
În prealabil postat de Ana.Maria.
Majoritatea nici nu au poza, celelalte sunt desene, sau din carton. una-doua sunt fosile reale. Super dovezi :)
|
Dacă ai fi avut puțină curiozitate și ai fi dat clic pe referințe, acolo unde nu-s poze, ai fi văzut că au și poze. Eu am verificat pentru toate cele care încep cu A. Doar vreo 2 dintre ele nu mă duc de la prima referință direct la materiale în care sunt poze și mai trebuie să cauți PDF-ul cu lucrarea științifică cu pricina sau sa faci o căutare în baza de date. Majoritatea au chiar lucrările stiințifice cu pricina la referințe.
Sincer sunt dezamăgit. Am avut impresia că vrei cu adevărat să vezi dacă există ceva adevăr în TE, dar deja am senzația că vrei să găsești pretexte ca să nu analizezi cu adevărat ceea ce ți se prezintă.
Citat:
si apoi tebuie mentionat ca ei nici nu gasesc prea multe fosile din schelet intreg, complet, ci gasesc portiuni mici, si apoi completeaza ei restul.
|
Da, există metode foarte clare prin care se fac acele completări, de cele mai multe ori suprapunerea componentelor prezente de la mai mult fosile distincte despre care se știe că sunt membri ai aceleiași specii și că au trăit în aceeași perioadă.
Nu cunosc detalii, dar nu e burtologie și nu se prezintă completările ca fiind dovezi, ci sunt prezentate pentru ușurința observării și vizualizării specimenelor.