View Single Post
  #2  
Vechi 14.02.2011, 19:12:13
ZergAteu ZergAteu is offline
Banned
 
Data înregistrării: 12.02.2011
Mesaje: 139
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Cred ca sunt destule materii in asa fel incat un 10 in plus la religie nu mai face nici o diferenta.
Când eu am intrat la facultate am avut o singură greșeală la o întrebare cu punctaj minim. O greșeală la o întrebare cu punctaj cu o unitate mai mare ar fi însemnat să pic examenul. Așa că orice diferența, indiferent cât de mică, este o diferență.

Și oricât de mică ar fi, tot e injust. Nu înțeleg cum de nu puteți vedea lucrul ăsta. Dacă e vorba de muzică, desen sau mai știu eu ce, vedeți. Când e vorba de orele nenecesare (există cateheză la biserică) de îndoctrinare religioasă, nu mai vedeți nici o problemă.

Citat:
Iar daca considerati ca religia este o povara, inseamna ca copii ateilor vor avea timp suficient sa studieze pentru a lua 10 la celelalte materii. Daca ateilor le este indiferenta religia ce-i impiedica sa participe la ore si sa ia 10 iar apoi sa uite ce au invatat?
Adică drepturile tale de a fi părinte sunt mai drepturi decât ale mele?

De ce să irosesc timpul copilului meu cu lucruri pe care le consider inutile, periculoase pentru dezvoltarea lui sau chiar false?

De ce să-mi spun copilul orelor de îndoctrinare religioasă când nu sunt de acord cu așa ceva?

De ce nu aveți aceeași atitudine când vine vorba de copii voștri și alte religii sau lipsa lor?

Citat:
In alta ordine de idei, se poate vedea ca aceasta reforma a invatamantului privind accesul in nivelul urmator de studiu (liceu/facultate) pe baza mediilor, este o tampenie. Adica daca copilul nu a invatat candva nu poate invata niciodata, ii taiem toate drepturile legate de invatamant. Este mai rau decat cei care au cazier....
Nu e ca și când toți copii trebuie să fie fizicieni teoreticieni la NASA. Nu suntem toți egali și nici nu trebuie să fim. Dacă am fi, atunci am fi clone.

Și nu e ca și când nu știu de la bun început că educația și notele au importanță reprezentând criteriul de diferențiere a valorilor.

De unde atitudinea asta „vai nu iau copii note bune; hai să coborâm standardele și să ne mințim că avem performanță”? La ce ajută, că ne ajută să ne mințim?

Last edited by ZergAteu; 14.02.2011 at 19:17:29.
Reply With Quote