View Single Post
Vechi 15.02.2011, 06:56:47
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Am spus :"E o mare tampenie aceasta conceptie : educatie sexuala=antieducatie morala!"

Deci?Va identificati cu conceptia,domnule Calin?

Observ ca asociati educatia sexuala cu invitatia la dezmat sexual, la destrabalare sexuala.SI E GRESIT.
Nu vreau nici sa intru in detalii sexuale si nici sa va intreb cand v-ati masturbat ultima oara,daca tot vorbiti de masturbare.Asa ca mai bine ,tac.
Si nu va mai aprinde-ti asa, ca va imbolnaviti ficatul.V-am mai atras o data atentia,cand vorbeati de unguri.

Vă mulțumesc că îmi atrageți atenția.

Nu mă întrebați pe mine despre așa ceva, întrebați-vă pe dvs. Acel exemplu l-am dat fiindcă masturbarea chiar e o problemă printre tinerii și tinerele de astăzi și cei care lucrează în domeniu și au de-a face cu tineri adolescenți, vor ști ce vorbesc.

Și, într-adevăr, tăceți, chiar nu știți ce vorbiți când faceți afirmații despre educația din școli din România. Și dacă cumva mai și lucrați în domeniu, vă urez trezire grabnică.

Și reafirm: Educația sexuală din școli = Antieducație morală.
Dacă mămică-ta nu-i capabilă să te învețe să te speli în locurile intime, să te informeze asupra consecințelor activității sexuale, asupra păcatului de a face sex înainte de căsătorie etc., asta e o altă problemă și n-o să poată suplini școala rolul părintelui. Dar ce să te informeze mămica când ea însăși s-a bucurat de sex și te-a conceput poate în afara căsătoriei? Asta e adevărata problemă a societății de astăzi! Și nu distribuirea de tampoane cu sau fără pernițe prin școli la fete virgine! (Bănuiesc că știți ce vreau să spun.) Și nu așa-zisa educație sexuală!

P.S. Și chiar mi-ați dat o idee: într-adevăr educație sexuală = dezmăț sexual.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote