View Single Post
Vechi 15.02.2011, 07:15:15
Tuty2010's Avatar
Tuty2010 Tuty2010 is offline
Member

Data înregistrării: 20.12.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eu nu am facut doar afirmatii, daca ati observat, am adus si argumente. Biserica Ortodoxa a hotarat, daca o sa cutati n-o sa vedeti niciun sfant sau minune catolica recunoscuta de BO. Daca dvs. aveti o credinta bazata doar pe "asa spune BC" nu puteti sa-mi cereti ca si eu sa am credinta ca ce spune BC e lege.
V-am si explicat de ce un ortodox nu poate sa accepte vreo viziune la Lourdes sau Fatima, pentru ca acolo aparitiile au vorbit despre doua dogme, Neprihanita zamislire si Purgatoriul, considerate gresite, neadevarate de BO. Sper ca nu-mi cereti acum sa cred ce zice BC , in detrimentul a ceea ce considera BO, adica dreapta credinta.
1. Calugarita bineinteles ca nu a ajuns sfanta, a fost data pe mana Inchizitiei. In link scrie ca a recunoscut ca a facut un pact cu diavolul (e si normal, dupa totura majortiatea spun tot ce doresc acuzatorii) si manifestarile paranormale au disparut. Eu vroiam doar sa arat ce poate face si vrajmasul, inclusiv stigmate.
2. Ceea ce am scris are legatura cu topicul. In mesajul comentat de mine se spunea ca existenta purgatoriului e certificata de aceste viziuni paranormale ale purgatoriului ale unor catolici.

Asa, si daca BOR nu accepta cele 2 dogme demonstrate si explicate de N sfinti, ce avem noi catolicii cu asta? Adica sincer, le acceptati sau nu, acceptati aparitiile si minunile demonstrate stiintific, e strict problema voastra. Indiferent ce alegeti pe noi nu ne afectati cu nimic, deci niciun catolic de aici nu vine sa va bage pe gat dogmele noastre, pt ca e strict alegerea voastra, intelegeti?
Noi stim ce stim, nimic nu ne clinteste credinta, dar lucrurile trebuie spuse clar.

In cazul Gloriei Polo, nu e sfanta si nu se doreste a fi sfanta. Rolul ei e cu totul altul, misiunea ei este clara iar dovezile stiintifice sunt incontestabile, vezi sanul refacu si vezi sarcina avuta dupa ce ovarele au fost arse.
Dar cu unii dintre voi am senzatia ca orice am zice, din start ne izbim de un zid si atunci ce rost mai are? Voi nu vedeti decat drept si respingeti orice nu e ortodox, din start.
Repet, pt noi e acelasi lucru, pt voi insa nu....
Reply With Quote