View Single Post
Vechi 15.02.2011, 09:52:00
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Ceea ce mă amuză citind acest topic este cât de bine se suprapun pozițiile ateiștilor cu cele ale ultraortodocșilor privitor la subiectul homeopatiei. O aplicație a vechii observații că "extremele se ating".
Cam ai dreptate,draga Mihnea...:)
Mama mea s-a vindecat de o afectiune destul de serioasa care o chinuise o mare parte din tinerete cu ajutorul unui tratament homeopat.
La randul meu,desi nu am testat tratamentele homeopate,inclin spre leacurile naturiste,pentru ca le-am testat beneficitatea pe propria mea sanatate,acolo unde cele farmaceutice au dat gres.Mama natura cred ca este cel mai experimentat medic din cati au existat vreodata,noi doar trebuie sa invatam de la ea.
Deasemenea,cred ca boala ar trebui tratata si dpdv spiritual si nu doar trupesc,regasite echilibrul si armonia dintre trup-minte-spirit,pentru ca in caz contrar am trata doar efectul,nu si cauza,iar in scurt timp boala ar reveni in trup sub aceasi sau sub o alta forma.