cand avea fata mea 6 luni a trebuit sa ii fac o mica interventie la ochisor ca avea un canal nazar lacromigen infundat. inca de cand avea fata 3 sptamani, cand am observat ca are probleme cu ochisorii, fusesem la aceasi drita de nu stiu cate ori si i-a dat tot felul de tratamente, masaj la ochi, si mi-a zis ca pana la 6 luni nu poate sa ii faca nimik.
apoi la 6 luni, cand a venit ziua cu interventia, mi se spusese vai sa ii dau bani la drita sa fie atenta, aceeasi gandire. aveam pregatiti niste bani dar vroiam sa ii dau dupa operatie, care a durat 10 minute. deci inainte de operatie, daca nu a iesit cucoana aia de nu stiu cate ori din sala, ba intra ba iesea, se fataia numai pe holuri si tot zicea ca asteptam sa fie totul pregatit, sa vina anestezistul, bla bla bla.
si mi-am dat seama ca de fapt astepta bani. si i-am bagat banii in buzunar si apoi gata liniste nu a mai iesit din sala, decat cand a venit si a luat fata sa ii faca interventia. si nici macar nu i-a facut bine interventia, ca la 10 zile a facut puroi la ochisor si m-am dus la alta doctorita care i-a dat alt tratament si un alt fel de masaj si imediat i-a trecut. si cand am vrut sa platesc consultatia, ca fusesem la cabinetul ei particular, unde automat tre sa dai bani, si aici e de inteles, nici nu a vrut sa ia bani.
si de atunci am zis ca nu mai dau nici un ban in viata mea si nu am mai dat. la nici un doctor. pur si simplu nu mai vreau. unde e de dat, la cabinete particulare, trebuie sa dai, dar in spital unde doctorul este obligat sa isi faca meseria, nu mai dau. de asta poate se si prefera spitalele si clinicile particulare.
|