Și acum ce e mai important:
Citat:
Dr. Gheorghe Jurj, președinte ARHC, profesor formator în homeopatie.
|
Acum are sens. Iată câtă responsabilitate are domnul Jurj, ca să va dați seama cu ce oameni iresponsabili avem de a face.
De aici:
http://insulaindoielii.wordpress.com...-partea-a-3-a/
Citat:
Am conceput două cazuri:
1. Fratele meu tocmai a devenit tată și (fiind în Germania) trebuie să își dea acordul pentru fiecare vaccin ce trebuie făcut în primii ani de viață. Eu eram interesat să îi ofer o alternativă homeopată, stiindu-se cât sunt de “periculoase” vaccinurile.
2. Un vecin are tuberculoză și familia lui ia medicamente preventive. Poate face homeopatia ceva pentru a le ușura celor din familie efectele secundare?
...
Gheorghe Jurj (din Timișoara)
Citat:
Buna Seara
dupa parerea mea, anumite vaccinuri sunt necesare ( de ex tetanos, polio, meningita) altele sunt inutile ( varicela, rubeola, rujeola, si chiar hepatita)
Nu exista un mijloc atat de specific ca vaccinurile in homeopatie, desi unii pretind, iar eficacitatea NU este garantata.
Deci, trebuie sa ALEAGA cele absolut necesare si pentru rest sa intareasca imunitatea copilului prin homeopatie
Numai de bine
Jurj
|
Probleme:
* Rubeola este o boală mortală pentru cei fără imunitate. Pe lângă asta produce complicații destul de grave pentru cei care supraviețuiesc. Chiar și cei care trec fără probleme peste rubeola (majoritatea) pot să o transmită unui pacient compromis imunitar și îi pot cauza și mai multe probleme
* Varicela : Iată o listă de complicații ale varicelei. Nu e mai bine să facem un vaccin banal?
* Hepatita!!?!?!- e de-a dreptul ridicol, cum să nu vrei să te protejezi de hepatită?
* Părinții nu trebuie să aleagă ci să fie informați ce să aleagă de către medicul curant. A lăsa o decizie medicală să fie responsabilitatea părinților care poate nu sunt suficient informați despre medicină e o cale sigură către dezastru.
|
Aveți grijă la cine mergeți să vă tratați. Șarlatanilor nu le pasă decât de bani voștri.