Ramona iti sunt alaturi si sfatul meu este sa iti asculti sufletul. Pentru tine o imbratisare pt ingerasele tale zbor lin printre stele
Flavia imi pare rau. Si fetita mea tot asa a fost botezata ... a fost botez facut de preot, in spital, ea fiind in incubator, dar eu tot botez il consider ... doar daca traia trebuia sa ii facem botezul mare. Iti trimit mesaj privat
In noaptea in care am nascut m-am rugat foarte mult, chiar si pe masa de nastere ... ma rugam sa vina pe lume cu viata si sa apuc sa imi botez copilul, iar dupa ce am nascut ma rugam sa traiasca pana cand o vom boteza, avea doar 7 ore de viata cand a devenit crestina, cand a fost boteazata ... apoi Dumnezeu s-a indurat de mine si mi-a lasat-o sa ma bucur de ea cateva zile ... zile frumoase in care totul era din ce in ce mai bine ... apoi in a 13-a zi cand a venit suferinta ei (pt ca pana atunci deja respira singura si medicii erau foarte optimisti) a lasat-o doar aproape 7 ore sa se chinuie ... atunci s-a indurat de ea si a luat-o la el ... in clipele in care eu am cazut in genunchi si l-am rugat sa o ia decat sa de chinuie ... si va rog nu aruncati cu pietre pt ca am facut asta pentru ea ... si pt ca stiam ca Dumnezeu poate face o minune si poate mi-o lasa ... Nu inteleg de ce a trebuit sa mi-o ia insa stiu ca toate se intampla cu un scop ... pe care poate intr-o zi am sa il aflu ... refuz sa cred ca Dumnezeu ne pedepseste pentru pacatele noastre luandu-ne copiii ...
Pentru cei care zic ca pierderea unui copil este pentru pacatele avute ... eu nu cred ca Dumnezeu ne pedepseste luandu-ne copilul de langa noi, mai degraba ne incearca ...
DIN RESPECT AM SA VA ROG SA FITI CRESTINI ADEVARATI SI DACA BINE NU PUTETI FACE PE ACEST TOPIC NU MAI FACETI RAU PRIN CUVINTELE VOASTRE.
Last edited by paulici; 15.02.2011 at 16:50:45.
|