View Single Post
Vechi 15.02.2011, 14:34:30
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirela0110 Vezi mesajul
...asa nu imi place cand vad ca se pune accent pe bani, in biserica mai putin, cel mai mult se pune accent pe bani in spitale. daca nu dai banul, nu te baga nimeni in seama. eu zic ca atat in biserica, cat si in spitale, mai ales in spitale, nici sa nu existe termenul de taxa.

pe de alta parte si omul e vinovat pentru asta. exista gandirea asta ca daca ii dau bani este mai atent cu mine, si normal ca doctorul se invata cu binisorul. nu toata lumea are bani de dat spaga.
Nu as spune ca se pune accent pe bani, doar se mentioneaza pentru ca e un aspect absolut normal al vietii fiecarui om..desigur putem incerca sa traim fara nici un ban, insa nu stiu cati ar reusi. Daca e vorba de taxe...pai mi se pare normal sa se plateasca, nu vad chiar nimic anormal...e si institutie...si pentru o coala de hartie tre sa scot banul ca nu mi-o da nimeni gratis, asa ca...

Sa dea Dumnezeu sa nu avem probleme de sanatate, dar chiar daca omul a ajuns vinovat de aceasta situatie...eu parca nici nu as astepta pe o targa sa vad cand catadicseste dr sa ma trateze...eventual chiar numai sufletul sa mai aiba rabdarea necesara.
Reply With Quote