View Single Post
Vechi 15.02.2011, 14:58:12
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Patalamaua de profesor sau psiholog nu conferă, din păcate, și autoritate morală. Printre acești oameni se pot strecura și scursuri, foști studenți, foști sau actuali clienți ai cluburilor de noapte și sexului în grup... În nici un caz, educație sexuală nu înseamnă poziții și nșpemii de teorii cu privire la realizarea actului sexual, la producerea de orgasme și mai știu eu ce găselnițe de telenoveliste, care se mai consideră și creștine.
Observ ca aveti o problema personala cu cadrele didactice.Sunteti foarte subiectiv in ce spuneti si poate nu va dati seama.In fine,nu e treaba mea.
Dar ma intreb totusi, nu va e greu sa va lasati copiii la scoala, ca poate proful de mate practica sexul in grup? V-ati gandit la asta?:-))

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul

Și închei, nu mă tem de educația sexuală din școli, mi-e teamă de cei care s-ar putea să o facă!
Chestia asta imi aduce aminte de o vorba care vi se potriveste :un barbat nu trebuie sa-si contrazica niciodata sotia.Trebuie doar sa-i acorde timpul necesar si o va face ea singura.:-))
Reply With Quote