Subiect: Partener ateu
View Single Post
Vechi 15.02.2011, 15:44:08
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cristinadaciana Vezi mesajul
Ma trezesc si eu sa-mi dau cu parerea... Nu trebuie sa-i consideri pe toti cu care vorbesti pe messenger ca posibili parteneri. aceasi greseala tind s-o fac si eu, din pacate. Ai spus ca vorbeai pe msm si afland ca e ateu i-ai dat "ignore". Asta inseamna ca nu v-ati cunoscut. Depinde si de mediul unde astepti sa gasesti un partener..
Corect.Mai mult, pune-ti CONDITIA cu cei de pe net " CAUT ORTODOX" si atunci eviti sa vb cu atei sau cei de alte religii.
Desi mie mi se pare ciudata atitudinea asta.Nu te-ai gandit (acum vb cu initiatoarea topicului)niciodata ca un ateu poate fi un sot mult mai bun decat un ortodox? Nu vezi in jurul tau atatia ortodocsi betivi,deprevati,materialisti,etc..??? Poate asta vrea sa iti spuna Dumnezeu.Sa nu devii habotnica.Eu as prefera sa fiu iubita/adorata/respectata de un ateu decat sa fiu inselata/batuta/mintita de un ortodox.Clar!Si pe urma mai este un aspect : ca IUBIREA sa il faca sa simta ca exista Dumnzeu iar tu sa il ajuti,indrumandu-l corect!
Nu cred ca este o atitudine crestina sa ne purtam cu ateii ca si cu ciumatii!Nu asa ne aratam dragostea fatza de Dumnezeu!

Last edited by Melissa; 15.02.2011 at 15:46:13.
Reply With Quote