Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu susține că, în anul 2019, în România vor fi mai mulți bărbați la vârsta căsătoriei decât partenere disponibile, ceea ce generează riscul de a avea revoluții, chiar de catifea, sau războaie, susținând legalizarea prostituției.
Până nu demult, "motorul revoluțiilor și evoluțiilor" societății omenești era lupta de clasă. De atunci, am mai crescut și ne-am luminat. Nu, fraților, nu lupta de clasă, ci frustrarea sexuală și lupta în dormitor. Și țineți-vă bine că în 2019 va avea loc o revoluție sexuală care nu poate fi preîntâmpinată decât printr-o terapie sexuală preventivă.
Pe lângă faptul că ne fugăresc ei cum vor, hai să legalizăm prostituția să ne mai fugărim și noi între noi. Oare de câți neuroni are nevoie un om să emită astfel de teorii? Cred că de foarte mulți ... dispăruți!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
|