Citat:
În prealabil postat de Raoul
Eu am hotarat ca de acum incolo sa nu intru in nicio biserica sau manastire unde se percepe taxa! Deci voi merge si in caz ca la poarta mi se va pune aceasta piedica... voi face cale-intoarsa! Adica Hristos ne cheama si ne opreste omul?? Nu vreau sa judec insa refuz sub orice forma sa cred ca Iisus e deacord cu asta!
|
Nu poate fi de acord , cum nu poate fi de acord ca daca n-ai 2 lei (fix) nu te citeste la dezlegari vinerea...k daca dai numai 1 leu te citeste numa la liturghie....Iar cu medicii....apoi uni din ei sunt niste sacali....si cum n-or fi ai mai trecuti, cand vin unii/nele..abia tipate din opinci, din te miri ce fundatura , si pt mama a platit a facut medicina pe locuri cu taxa....si acum ii face pe toti pacientii " tampiti, cretini, nesimtiti" etc....Cunosc chiar un caz concret....Are 28 de ani , mama infirmiera, ea se vazu d-ra dr....si exact asa vb de pacientii ei...Si pe farmaciste le face proaste, dar cand face garzile , mereu vine acasa cu plasa si jebu pline....Sa-i ierte si sa ne ierte Dumnezeu pe toti !
ps. exista si preoti adevarati si medici cu daruire...dar sant rari...tot mai rari....