View Single Post
Vechi 15.02.2011, 19:06:11
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Religia: Ortodox
Implicit

Da....preotul pe care mama il asteapta inca..de vreo doi ani si ceva sa vina la spovedit ca ea nu poate iesi afara...si care vine doar la boboteaza.....da , preotul care si-a tras in foita de aur toata biserica in interior ....si care acum scoate gresia de pe jos ca sa puna marmura...care si-a adus fiul langa el...si care recunosc , a dat jos burtoiul ca e bolnav da face unul fi'su ca se vede din avion....Cu 3 masini pt casatorie , nunta si nu stiu eu ce...Deci....sincer nu ii compatimesc pe preoti, ca n-am vazut vreunul facand foame....In schimb am vazut mai multi alungand saraci(nu tigani), sau unul care s-a oprit din liturghie ca sa scoata afara un sarac cu duhul ce se jelea incet de tot pe genunchi in fata lui....NU POT UITA astea....insa la fel de bineam in minte chipul unui parinte drag mie , care a slujit la bisetica Sf Nicolae din orasul meu...si care e pensionat acum....Si nu pot uita , privind inapoi cu recunostinta , la dr Toganel, care mi-a salvat viata acum multi ani...Prin urmare peste tot sunt oameni si oameni.....cu o moralitate perfecta sau lipsa....
Reply With Quote