:)Ory,de foarte multe ori a fi pesimist inseamna a fi realist,dar nu trebuie sa exageram in aceasta privinta,si trebuie,de fapt,sa recunoastem ca sunt si oameni alesi de Dumnezeu si deosebiti,speciali si deci exceptionali,chiar daca sunt din ce in ce mai putini.Adevarul intareste si confirma chemarea Lui Dumnezeu la monahism pt.cei care aleg aceasta cruce pt. a-i sluji Lui Dumnezeu.Cat despre numele Sebastiana despre care ai specificat ca este de maica,si pe care mi l-am ales ca nick-name deci ca pseudonim pe Forum,este dupa Sfanta mea protectoare si ocrotitoare din ziua zamislirii(a conceptiei mele)chiar din data zilei de 7 sapte iunie,eu fiind nascuta pe 7 sapte martie.Dumnezeu a ingaduit si m-a invrednicit sa visez icoana cu Sfanta Cuvioasa Sebastiana de pe 7 Iunie,aceasta avand Crucea Sfanta in mana dreapta si mataniile(metanierul)in mana stanga,aceasta icoana fiind chiar identica cu cea pe care o am de la o maica numita Sebastiana,de la o anumita Sfanta Manastire.Dumnezeu asa a ingaduit pt. ca stia ca aveam nevoie si eu de o cat de mica incurajare din partea Lui,dar mare pt.mine ca valoare semnificativa si simbolica.
|