View Single Post
Vechi 16.02.2011, 21:47:59
Tuty2010's Avatar
Tuty2010 Tuty2010 is offline
Member

Data înregistrării: 20.12.2010
Religia: Catolic
Implicit

Pai nu ne puteti convinge pt ca nu aveti cu ce, dar de ce tineti neaparat sa ne convingeti? Eu chiar nu tin sa va conving de nimic, pentru noi lucrurile sunt clare, la fel si pt voi.
Deci daca aveti intrebari, nelamuriri, e o chestie sa veniti la topicul BC sa intrebati, dar ca sa veniti sa dati verdicte si sa acuzati BC de tot felul de lucruri este o chestiune de bun simt, sper ca sunt clara.

Nu trebuie sa credeti musai in existenta Purgatoriului ( o sa II multumiti dincolo Domnului pt existenta acestui loc, nu e nicio graba), mai important este sa traiti conform modelului dat de Cristos, sa iubiti pe aproapele vostru indiferent de religie, dogme, pareri, si atunci totul e minunat.
A incerca sa demonstrati ceva ce nu se poate demonstra e timp pierdut din start. De altfel nu imi amintesc ca vreun catolic de aici sa pun la indoiala existenta Purgatoriului.

De asemenea nu am vazut vreun subiect la care o persoana non ortodoxa sa desfiinteze dogmele voastre.
A nu crede acum ca noi va aprobam sau altfel spus, am fi de acord cu unele aspecte din BO, evident ca NU, dar bunul simt ne opreste sa deschidem astfel de subiecte, care de altrfel nu ne sunt noua de niciun folos spiritual.

In concluzie, Purgatoriul exista, fie ca voi vreti sau nu. Pe noi nu ne afecteaza cu nimic ca voi nu credeti, e dreptul vostru de a crede sau nu.

As cum pt catolici Sola Scriptura si Sola Fide sunt de neacceptat, asa sunt si unele aspecte din BOR (b vedeti doar ce se intampla cu asa zisele casatorii in Biserica, ma refer la casatoriile a doua, a treia, cu asa zisele dezlegari de cununii - erezie crunta, sa continui?Mai bine nu....

Last edited by Tuty2010; 16.02.2011 at 21:50:57.
Reply With Quote