View Single Post
Vechi 17.02.2011, 10:07:14
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Da,eu cred ca este mai bine acum,cand fetele lucreaza pe cont propriu,au o clientela pe care ele o supervizeaza,ele singure isi impun programul,etc
De ce spun asta? Deoarece nu se face atat tam-tam pe subiectul asta,nefiind un lucru la indemna,ci asa cum este acum,prostitutia este un lucru mai dosit,mai cu perdea...
Am inteles ca unele o fac din pura placere,si oricat ne-am da peste cap sa le spunem rugaciuni si porunci,nu dau o flegma...in partea cealalta a gardului,daca nu mediatizezi problema si nu pui reflectoarele legalizarii peste ea,fenomenul nu mai este incurajat-caci pana la urma nu are suport legal ,nu-i asa???
Acum avem cateva practicante care reprezinta Oferta,daca va fi legalizata Cererea va scapa de sub control,fiind acum inabusita cat de cat,de latura ei neprofesionista!
Nelamuriri?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote