Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
La care postare de-a mea te referi, Ory?
In general vorbind, chiar daca este off-topic, crezi ca la 20 ani gandeam altfel? Ca aveam mai multa intelegere pentru prostitutie? Nu, draga mea. Mai mult, imi pare rau de toate fetele care se mint, crezand ca fac mare isprava prostituandu-se. Stii cum se zice: Mai bine sarac si curat.
|
Nu mi-a trecut prin cap subiectul prostitutie, mai degraba m-am gandit la viata sexuala normala in cuplu, chiar si intr-o familie care, desi se desfasoara in conditii care nu pot fi asemuite cu prostitutia in sine, sunt adesea considerate pe nedrept fapte ce tin de desfranare. Asta ma intriga pe mine, nicidecum ce spui tu mai sus.
Cat despre prostitutie, stii tu Anca, nu este de apreciat nici pe departe, dar sa nu uitam ca Dumnezeu judeca, totusi, altfel lucrurile, iar pe Maria Magdalena nu a izbit-o cat colo, ci a avut rabdare pentru intoarcerea ei. Nici prostituatele, ca tot veni vorba, nu sunt eu vrednica sa le judec, cine stie ce o fi in inima lor, in mintea lor, in viata lor " nedeamna " ?
Cine stie ce le-a determinat sa faca lucrurile acestea, ce educatie au avut, ce tragedie le-au incercat destinul, cu ce experiente s-au confruntat...cine stie ? Numai Dumnezeu stie !