View Single Post
Vechi 17.02.2011, 17:45:28
gabriel 30 gabriel 30 is offline
Banned

Data înregistrării: 18.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Probabil ca nu ai copii, sau nu aveai cand ai scris acestea...nu stiu !
Dar, are dreptate KANDIA , cand ai copii, parca nu-ti mai apartii, totul capata sens in jurul acestora .
Nu am mai fost la doctor, nici nu stiu ce-i cu sanul acesta care, ma tot doare, dar nu sesizez vre-o galma sau ceva alarmant in acest sens , sunt convinsa ca este pe fond hormonal , intensitatea ei osciland in functie de perioada menstruatiei.
Nu stiu ! Alerg si eu prin prezent ca bezmetica fara sa ma ingrijesc de trup pe la medici, fara sa ma ingrijesc de suflet....parca totul se rezuma la o clipa.
Anca are dreptate, dar tare mi-as dori sa apeleze la empatie atunci cand aduce in vedere " desfranarea " si alte pacate ale zilelor noastre . Pentru ca este mult mai usor sa le criticam de la 60 de ani in sus, decat daca am face-o la 20-30 de ani, implicati direct in aceste fenomene sociale. Mai ales cand vine vorba de religie, dupa cum se vede aici pe forum, oricum ai da-o in viata sexuala, parca tot desfranare se numeste ( chiar si in familie ). Sa fim seriosi ! Multe nu sunt decat presupuneri si prejudecati.
Iarasi: faza asta cu criticatul de la o anumita varsta in sus mi se pare a fi o scuza prea ieftina pentru a putea convinge pe cineva....asta este de fapt si una din gandirile multor crestini tineri de azi care spun :"lasa-ma acum sa pacatuiesc...sa imi traiesc viata asa cum vreau eu....ca ma voi apropia eu de Dumnezeu mai incolo,dupa 40 sau 50 de ani....cata prostie. dar cine iti garanteaza tie omule care ai acum 18 sau 20 de ani,ca...traind in pacat...vei mai apuca ziua de maine...? Nimeni nu iti garanteaza. Si daca mori asa.....ADIO !!!! Nimeni si nimic nu te mai salveaza......sunt atatia care mor la varstele astea...convinsi fiind ca vor apuca suta de ani.......deci: Daca esti doar un crestin de forma...de ochii lumii...asa cum MAJORITATEA sunt...da...poti sa iti traiesti viata asa cum vrei. Nimeni nu te va condamna PE LUMEA ASTA. Daca insa esti (sau pretinzi ca esti....) un adevarat urmas al lui Hristos....si ai pretentii la a te mantui.....trebuie sa si dovedesti acest lucru....cum...? respectand cu STRICTETE cuvantul Scripturii si al Bisericii..cu ORICE riscuri si sacrificii lumesti.!!.Asa cum am mai spus....in mantuire.....nu exista variante..nu exista alternative.
Reply With Quote