Citat:
În prealabil postat de ory
Intrebarea mea este : esti insurat, baiete ?
Daca nu, atunci exista " alternative ", daca da, tot exista alternative...sa-ti descarci frustrarile la vre-un " cadru sanitar ", sau la preotul personal, caci prea m-ai ametit pe-aici....
Te rog, nu ma mai cita, caci nu prea stiu cum sa te consider, crestin, om, sfant, mirean, cadru sanitar, barbat, calugar....chiar nu stiu !
Cine esti tu sa stii ce exista in mantuire, Dumnezeu ?
In mantuire exista infinite cai, tocmai de-aceia noi habar nu avem sa le judecam .
|
Te voi cita in continuare,pentru ca meriti atentia mea....
Cine sunt eu....? Sunt cineva care a citit Sfanta Scriptura si a inteles ca pacatul poate exista atat in afara casniciei cat si in intrriorul acesteia.Si deasemenea sunt cineva care crede cu strictete in Cuvantul bisericii......Tu daca,nu ai treaba cu lucrurile astea,nu inteleg cum de scrii pe un Forum crestin-ortodox....?Doar ca sa arati si altora ca este in ok a trai in pacat....? Nu mi se pare in regula....Daca vrei ca sa faci apologia pacatului...du-te si fa-l in alta parte.
Tu crezi in Dumnezeu....? Crezi in Scriptura....? Crezi in Biserica....? Cu adevarat....? daca da..ai face bine ca sa iti revizuiest total felul gresit de a gandi.Pentru ca nu are nici o treaba cu Crestinismul si cu Dumnezeu....
De ce vorbesti prostii....? In mantuire exista diferite cai....ce aberatie.Vorbesti exact ca si paganii.In mantuire nu exista decat O SINGURA CALE....Cuvantul lui Dumnezeu.respectarea si trairea lui.Asta este Calea...(Adevarul si Viata....).Nu ce e in mintea ta.Alea sunt cai false.....oricare ar fi ele.
Si m-ai facut sa rad copios...:))) Ce treaba ai tu cu profesia mea....? Hahaha.dar na..trebuia sa te legi si tu de ceva.....si atata ai putut.....in fine.....
Iar daca sunt sau nu sunt insurat:iara te iei de chestii personale: dar o sa iti raspund asa: A fi sau a nu fi insurat nu are nici o treaba cu respectarea si trairea PRACTICA a Cuvantului lui Dumnezeu...de acord....?