View Single Post
Vechi 17.02.2011, 18:52:06
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Unde este partea fortata si rauvoitoare?

Da, dar vezi tu, e o problema, pocainta ar inseamna sa renunte la persoana cu care sunt fericiti si sa admita ca sunt legati pe viata de o persoana cu care nu pot relationa.
Pai eu sunt fericit cu cele trei amante ale mele. Sa ma pocaiasc ?! Sa renunt la fericire ?! Hai sictir, eu nu pot relationa decat cu ele.

Citat:
Ori, daca isi omoara partenerul (fost sot/sotie) si se caiesc dupa, pot primi si iertarea (si mantuirea) si pot ramane si cu persoana in cauza.
Iata si interpretarea fortata si rauvoitoare.

Citat:
Ceea ce este condamnat prin alte parti este mentalitatea (si metodele) anticonceptionala cu care sunt inzestrati viitorii insuratei de insasi Mother Catholic Church ca si cadou de nunta.
Domnul meu, ideea ca Biserica Catolica propavaduieste o mentalitate anticonceptionala este un neadevar, ca sa nu spun altele mai rele.

Citat:
Iar aici este condamnat faptul ca omul nu e lasat sa mai aiba o viata normala la care tanjeste daca casatoria a luat-o razna rau de tot.

Casatorit nu mai poate fi, calugar nu mai poate fi..nu toata lumea poate duce o astfel de povara.

Celibatul dupa cum vezi pare a fi greu chiar si pentru preotii care il propovaduiesc sub aceste forme extreme, ce sa mai zicem de un om obisnuit.
Dupa logica dumneavoastra, o viata normala inseamna sa poti face sex. Daca nu cu sotia, atunci cu alta sotie. Intr-o astfel de viziune, cei mai normali sunt musulmanii cu patru sotii.
Reply With Quote