Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Pai eu sunt fericit cu cele trei amante ale mele. Sa ma pocaiasc ?! Sa renunt la fericire ?! Hai sictir, eu nu pot relationa decat cu ele.
|
De nervi, ati deviat de la realitatile discutate. BO nu binecuvinteaza asa ceva.
Citat:
Iata si interpretarea fortata si rauvoitoare.
|
Deloc, este solutia logica si evidenta care deriva de aici astfel incat toata lumea sa fie fericita si mantuita.
Intr-o societate catolica, divorturile legale moral s-ar putea finaliza la calau, prin tragere la sorti. Si cine ar zice ca e un lucru rau?
In mod sigur rata divorturilor va scadea substantial.
Si vor disparea si problemele cu partajul!
Citat:
Domnul meu, ideea ca Biserica Catolica propavaduieste o mentalitate anticonceptionala este un neadevar, ca sa nu spun altele mai rele.
|
Domnul meu:
1. Ii invata pe tineri cum sa procedeze ca sa nu faca copii? Da!
2. Ii invata ca sunt o serie de scuze de care se poate trage si se pot intinde f. usor astfel incat sa se fereasca de a avea (alti) copii? Da!
Ce ar trebui sa mai faca ca sa fiti de acord cu mine?
Sa imparta prezervative?
Nu ca n-ar fi pe cale sa o faca dupa cum au fost discutii recente..
Citat:
Dupa logica dumneavoastra, o viata normala inseamna sa poti face sex. Daca nu cu sotia, atunci cu alta sotie. Intr-o astfel de viziune, cei mai normali sunt musulmanii cu patru sotii.
|
Nu, gresit, inseamna sa poti sa ai o relatie normala cu un om, ca de la barbat la femeie, sa ai copii cu acea persoana, sa le poti oferi o familie, nu jumatate de familie, etc.
Daca erai fericit cu prietenii asexuate, nu te mai casatoreai de la bun inceput.
Pana la cele patru sotii este o cale lunga pe care numai imaginatia dumitale stimulata de lipsa de argumente o poate strabate.