View Single Post
Vechi 17.02.2011, 19:25:04
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Nici eu nu sunt de-acord cu legalizarea prostitutiei. Dar eu ma intreb, de ce se tot duc cretinii acestia de barbati la prostituate ? Ei, nu doar ca se prostitueaza, ci mai si platesc pentru acest pacat . Absolut josnic !
Si cand ma gandesc ca, de-a lungul timpului, s-a cuvenit a se oferi vrednicia slujirii altarulului doar barbatului, probabil fiindca el este partea inteleapta a societatii spirituale. Cine stie ? Pentru mine, numai faptele si " creierul pe cap " , vorba mamei, poate confirma acestea .
De ce se duc barbatii la prostituate, de ce parasesc barbatii proprii copii, de ce sunt barbatii atat de betivani, de ce barbatii violeaza femeile si, chiar copii ? Cine stie ? Cui ii pasa ?...Eva este vinovata !
Pana la urma, cred ca atat le dicteaza bibilica si nu ai ce le face.
Pentru mine, in ceea ce priveste fenomenul prostitutiei pe barbat il consider mai vinovat decat pe femeie, el PLATESTE pentru pacat, pentru placere, pentru decadere , in timp ce, de multe ori, femeia " doar se hraneste " din aceasta sursa. Si, repet, daca nu ar exista barbatii nesatui si dornici de infidelitate si alte laturi ale sexualitatii sub toate formele ei, prostitutia ar disparea instantaneu. Pana la urma este vorba de cerere si oferta !

Last edited by ory; 17.02.2011 at 19:30:01.
Reply With Quote