Citat:
În prealabil postat de ory
A fi sau nu insurat are legatura cu teoriile, ca de la cer pana la pamant, cel putin in realitatea din relatiile interumane, si, mai ales cand este vorba de " credinta " fluturata prin filele scripturii, cu buzele fatarniciei....
Deci, esti insurat matale, sau nu ? Caci, daca nu esti insurat, nici nu te mai bag in seama, cu siguranta ca indrugi povesti nemuritoare....si sunt satula pana peste cap de " cuviosi " aerieni .
Este, totusi, adevarat ca in religie nu exista concesie, fie in casatorie sau nu, desi multe sunt inventii, insa ESTE tot atat de ADEVARAT ca, caile mantuirii sunt multe, sunt diverse .( mai citeste si-ai sa vezi ! )
|
Zici tu...."cand este vorba de credinta fluturata prin filele Scripturii..."....Deci iei Sfanta Scriptura la misto.......ar trebui sa-ti fie un pic rusine...zau asa.......si cu buzele fatarniciei......vai de tine...inseamna ca toti Apostolii si Sfanitii Parinti care s-au referit la Scriptura conditionand trairea in curatenie trupeasca au fost niste fatarnici.....acum chiar ca iti zic "sa-ti fie rusine !! ".Si probabil ca oricine face aceleasi referiri sunt niste fatarnici...nu-ti mai zic sa iti fie rusine pt ca probabil tu nici nu ai asa ceva.
Ce vrei sa spui....? Ca TOTI acei duhovnici,sfinti parinti,duhovnici,monahi....care au acceptat sa traiasca in curatenie trupeasca (si implicit in curatenie sufleteasca...) desi nu au fost insurati....dar au dat exemplul de traire dupa Scriptura...au fost niste fatarnici.....astia sunt acei "cuviosi" aerieni....rusinica,inca o data.......iar daca tu nu ma bagi inseama...stai linistita ca te bag eu in seama..... pe mai departe........
Iar ultima prostie pe care ai zis-o m-a contraiat si cel mai mult:Zici ca ,virgula,caile mantuirii sunt multe......pe cand Hristos spune: EU SUNT CALEA !!!! si Eu sint CALEA,ADEVARUL si VIATA !!! Nimeni nu vine la Tatal decat PRIN MINE !!! Nu stiu ce religie ai tu...dar astept exemplele cum ca acele cai care duc catre mantuire sunt mai multe,asa cum zici.Asta ca sa nu mai zic si altceva despre tine......