Citat:
În prealabil postat de Tuty2010
Eu nu cunosc niciun catolic obsedat sa demonstreze ceva, diferenta dintre atitudinea catolicilor si a unor ortodocsi ( dintre care faceti si dv parte) este uriasa si evidenta.
|
Nu e mai bine sa comentati mesajele decat userii? Dimpotriva, de fapt dvs. faceti, de exemplu: "De altfel orgoliul e cauza principala a ruperii ortodoxismului de singura Biserica a lui Cristios, adica BC."
Ortodocsii scriu in general despre catolicism, nu desptre catolici.
Citat:
De altfel, o simpla analiza asupra site-urilor catolice sau ortodoxe demonstreaza cam cine e suparat pe cine, pentru ca singurele site-uri unde celelalte religii sunt atacate constant, cu precadere BC sunt cele ortodoxe.
|
Unde ati facut o analiza? Ia cititi si pe forumurile catolice.
Citat:
Nu imi amintesc sa fi gasit vreun topic cu ceva pozitiv la adresa BC, toate sunt menite sa denigreze BC, intr-adevar, un comportament demn de un crestin.
|
Practic dvs. ii judecati si condamnati pe toti cei ce nu au parerile dvs. Ceea ce spuneam, daca un ortodox spune ca nu exista purgatoriul dvs. intelegeti asta ca un atac asupra catolicilor, ca si cum altii nu pot avea alte opinii decat cele ale dvs.
Citat:
Acum haideti, inversunati-va si mai mult, mai aruncati cateva jigniri, ca nu cumva sa nu aveti ultimul cuvant
|
Unde exista "mai aruncati" jigniri. Dar unde am jignit? In schimb uitati dvs. cate judecati ati facut. Asta doar daca nu consierati ca daca cineva scrie ceva in neconcordanta cu dogma catolica inseamna ca va jigneste.
Va rog, pe viitor comentati mesajele, nu userii.