View Single Post
Vechi 17.02.2011, 22:22:29
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Sunt de acord cu tine, dar nici noi sa ne simtim oripilati atunci cand ni se cere. Daca avem si vrem sa dam dam, daca nu fara comentarii intoarcem spatele si plecam. Daca nu avem cautam alternativa: fie cadem la intelegere fie cautam un loc unde nu ni se cere - dar tot fara sa comentam aiurea. (din cate stiu usa bisericii/manastirii nu se inchide doar esti lipsit de unele servicii)
Eu am hotarat ca de acum inainte daca voi ajunge la poarta unei manastiri si mi se vor cere bani sa intru,voi face cale intoarsa! Si voi opri sa ma rog la prima biserica ce-mi va iesi in cale si va avea usile deschise.

Citat:
În prealabil postat de Adriana-Simona Vezi mesajul
Mie mi se pare normal sa existe undeva, intr-un coltisor o tavita sau o cutiuta unde oamenii sa poata lasa bani drept multumire.
Insa nu ar trebui sa se perceapa taxe fixe.
Exact! Fiecare lasa cat doreste sau cat isi permite! Si va avea rasplata pe masura caci Dumnezeu vede si stie. Sa ne amintim si de acea vaduva care a dat cei doi banuti... Hristos i-a asigurat pe ucenici ca va avea mare rasplata,mai mare ca acei farisei care dadeau infinit mai mult decat biata femeie!
Reply With Quote