View Single Post
Vechi 17.02.2011, 22:55:15
silvia55
Guest

Implicit Nu dati cu pietre in mine....

....sunt o femeie fericita,am tiganca mea si locuiesc a patra casa de la piata de zarzavaturi .Vine o data pe saptamana,insa uneori saptamana la ea are patru zile,nu-i dau bani,in schimb,ii pun in plasa cam tot ce trebuie pt mancare intr-o zi(sunt 12 persoane in familie)+ceea ce mai cere,sapun,detergenti,medicamente si mai rar haine.In zona pietei sunt multi cersetori iar in zilele friguroase sau ploioase cand nu este lume sau cand politia ii mai alunga,incep sa umble din casa in casa...sunt in permanenta supravegheati de cei care sunt sefi(isi fac veacul in barul pietei de unde vad tot).Locurile de cersit sunt inpartite intre cei care aduna banii de la cersetori iar acestia,cersetorii,raman doar cu ceea ce primesc de mancare,poate o cafea,daca au avut o zi mai norocoasa............ .In urma cu ceva ani am ajutat o cantina a saracilor,o data pe luna duceam cam ce era necesar pt mancare,i-am ajutat pana cand s-a desfintat.Mama mea locuieste la sat si am rugat-o sa-mi gaseasca pe cineva batran si nevoias fara posibilitati pe care sa-l ajut.Mi-a gasit o femeie in varsta pe care am ajutat-o in fiecare luna cu un pachet cu ce am crezut eu ca e necesar,paine,ulei,zahar,faina,margarina,paste si multe altele.Dupa mult timp m-a sunat mama foarte suparata ca a fost batrana pe la ea si a certat-o ,a facut-o hoata...cica din pachetul din luna aceea lipsea sticla cu ulei.Sincer,nu-mi mai aduceam aminte daca am pus sau n-am pus ulei...si mai spun...chiar daca mama mea ar fi luat uleiul si l-ar fi folosit era atat de grav?....era mama mea....nu?Ulterior am aflat ca majoritatea lucrurilor duse de mine le vindea in vecini,care sunt si vecinii mamei mele.Aceasta intamplare m-a necajit putin,am dat si mi-am facut pacate,nu dau ,imi fac pacate....
Reply With Quote