View Single Post
Vechi 18.02.2011, 15:11:45
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Pe mine m-au atacat doar patru caini. Daca te inconjoara, nu ai sanse sa ramai nemuscat.

Nu doresc nimanui sa treaca prin situatii de genul asta, el sau cineva din familia lui. Insa am pretentia ca din lipsa unei asemenea experiente, macar sa fie putin empatic cu cei care au trait intamplari similare. Dupa care sa vorbeasca.
Si eu am fost atacata. Au sarit doi la mine si i-au starnit si pe altii. Din fericire, un domn care ducea gunoiul, i-a strigat (erau de-a blocului). Am ma avut si alte intamplari, dar fara nici un final fericit.
Sora mea s-a intalnit cu niste rude pe strada si stateau de vorba cand un caine a trecut pe langa ea, iar fara nici un marait sau latrat, a muscat-o de picior, o muscatura serioasa. Pur si simplu. Ea, din cauza socului, nici nu si-a dat seama ce a patit, decat cand a inceput sa curga sange. Uite asa s-a ales cu un vaccin si cu o spaima.
Mama mea se ducea de dimineata la servici cu o bata, ca o parise de cateva ori si nu a avut decat geanta sa se apare. Am mai zis, o prietena de-a ei a ajuns de s-a urcat pe o masina si plangea de frica.