View Single Post
Vechi 18.02.2011, 15:18:04
cornel cornel cornel cornel is offline
Member

Data înregistrării: 29.12.2010
Locație: Suceava acum in Cypru
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta!

Elena draga! Asa se poate intampla la oricine si nu e vinovat nimeni pentru asta
a trebuit sa se intample si sa intamplat pentru el nu era nimic serios si din acest fel sa intamplat asa D-zeu stie cel mai bine ce trebuie omului
De aceea sa intaplat mai bine decat niciodata si sa traiesti in minciuna si neancredere
asa ca D-zeu a facut ce e mai bine pentru tine rugandu-te lui sa stii ca nu lasa pe nimeni in urma dintre cei ce il cauta cu dragoste si credinta!
Am trecut si eu prin situatia ta si stiu foate bina prin ce (ai trecut) de ce in parateza ?
pentru ca a trecut fruntea sus ca ai viata inainte
asa am mers si eu si numai d-zeu stie cate lacrimi am varsat chiar daca sunt barbat si se spune ca barbati trec mai usor peste toate dar nu este asa cand e vorba de dragoste
sunt cel mai fericit acuma cu jumatatea mea care numai d-zeu mi-a scos-o in cale asa ca toate se randuesc cand e timpul lor si nimeni nu e vinovat de asta sa nu te invinovatesti cu nimic ca toate cele intamplate au fost cu un rost o usa spre a intalni oameni noi cu suflet in care cred 100% ca se afla si jumatatea inimi tale!
Cu dragoste si credinta in bunu D-zeu o sa afli si particica ta in viata si ai sa vezi ca dupa ce se ofileste o floare sa nu o arunci ci sa o sadesti ca va inflori din nou mai frumoasa si mai frumos mirositoare!
Toate cele bune si mult noroc pe viitor!

"Simplificati-va viata ca sa se indeparteze stresul."
Reply With Quote