View Single Post
Vechi 18.02.2011, 16:31:53
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Florin,continui sa discuti despre efect si ce le-ai face si le-ai drege acestor caini,insa la intrebarile mele despre cum ai solutiona cauza nu ai raspuns...
Eu am fost in Pitesti in perioada aceea si nu am vazut picior de caine vagabond.Nu spun ca au fost luati toti in adapost si ca nu a mai ramas picior de animal pe strada,insa cu siguranta doar de la cei cativa ramasi nu s-a ajuns la numarul mare de animale pe strazi ulterior.
Iar daca nici 9 ani de macelarire a zecilor de caini ai strazii nu sunt indeajuns de satisfacatori pentru tine ca sa te convingi ca aceasta nu este o solutie eficace,atunci nu stiu ce te-ar multumi.
Irn privinta copilului,in primul rand l-as educa explicandu-i anumite reguli prin care sa inteleaga ce inseamna cainele,cum sa nu ajunga pe cat posibil in situatii neplacute in care sa fie atacat,cum sa caute ajutor,ce sa faca si ce sa nu faca in cazul in care ar ajunge sa fie atacat.Cu siguranta nu m-as gandi sa ii dau o arma sau bata care il va ajuta sa nu ii fie mutilat trupul,insa cu siguranta ii va mutila sufletul!
In privinta uciderii,da-mi voie sa am mari indoieli,ca lucrurile stau chiar asa.De ce crezi ca aleg calugarii sa nu manace carne,ba mai mult,consumul acesteia este considerat ca impiedica omul sa se inalte foarte mult spiritual,oricat s-ar ruga?
Nu am nimic contra celor care se hranesc cu carne,insa personal nu am mai simtit sa fac asta si am deja 3 ani de zile de cand nu m-am mai atins nici macar de peste.A fost o transformare pe care nu mi-am propus-o,ci pur si simplu s-a intamplat.