[quote=happy.angel;332759]pe data de 07.01.2010 am ramas insarcinata.
Pe 07.01? Nu cumva in aceasta zi il sarbatorim pe Inaintemergatorul Domnului? este o zi propice pentru conceperea unui copil?
Sa-mi fie cu iertare..va inteleg durerea pentru ca si eu la randul meu sunt mama de mai multi copii, dar trebuie sa acceptati si altceva pe langa compasiune atata timp cat sunteti pe un forum ortodox unde sunt si crestini adevarati, traitori, practicanti dar si crestini doar botezati, nepracticanti. Diferenta dintre ei se vede citind doar cateva postari.
Paulici spune:
DIN RESPECT AM SA VA ROG SA FITI CRESTINI ADEVARATI SI DACA BINE NU PUTETI FACE PE ACEST TOPIC NU MAI FACETI RAU PRIN CUVINTELE VOASTRE.
Crestinii adevarati nu fac rau NICIODATA, nici prin cuvant, nici prin fapta. Doar nu pot accepta pacatul ca fiind altceva decat ...pacat, indiferent de situatie, caci el (crestinul) stie caci ce e cu neputinta la om e cu putinta la Dumnezeu.
Parerea mea este ca trebuie sa vedeti in toate mesajele partea buna a lucrurilor chiar si in mesajele care vi se par dure si lipsite de inima. Caci Dumnezeu nu ne ingaduie niciodata suferinta fara un scop anume. Trebuie sa incercam sa vedem asadar scopul, DE CE ne-a ingaduit suferinta, daca am gresit, unde am gresit, ce masuri sa luam pentru indreptare...