View Single Post
Vechi 18.02.2011, 17:22:00
andreea2209's Avatar
andreea2209 andreea2209 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit frumoasa intamplare

Frumoasa intamplare..deloc intamplatoare. Eu l-am cunoscut pe Sfantul Nectarie tot prin intermediul Sfantului Nicolae. Acum doi ani, stand la rand sa sarut sfintele moaste, in ziua de 6 decembrie, Sfantul Nicolae a facut o minune pentru mine, era foarte frig afara iar eu aveam pe atunci o mare sensibilitate la frig, in urma unei boli care m-a chinuit multi ani, dar m-am dus cu sufletul curat si cu o mare dorinta sa rezist chiar daca erau foarte multi oameni acolo iar Sfantul Nicolae a avut grija de mine si am fost bine dupa multe ore de stat in frig. In ziua urmatoare am mers la servici si am vorbit cu mare bucurie despre minunea mea, iar o colega m-a intrebat daca am auzit de Sfantul Nectarie si minunile sale. Ce-i drept auzisem vag si nu imi indreptasem atentia cu adevarat asupra sa, exact in ziua aceea am hotarat sa ajung la Manastirea Radu Voda unde nu ajunsesem niciodata, desi locuiesc in Bucuresti de cand ma stiu. A fost la fel ca si la tine, ceva inexplicabil care ma chema acolo, ca un magnet. Era o perioada tulbure in viata mea, iar odata ajunsa acolo linistea pe care am simtit-o inchinundu-ma la sfintele moaste, iubirea si lumina, a fost ca un balsam pentru suflet. Vara urmatoare am ajuns la Eghina..din nou o experienta greu de redat in cuvinte, inaltatoare, iar boala de care spuneam mai sus, nu a mai aparut niciodata..si stiu ca nici asta nu a fost intamplator..Acum imi doresc din tot sufletul sa ajung si anul acesta, pentru ca simt ca am stat prea putin la Eghina, doar cateva ore, mai mult nu ne-a permis calatoria.