View Single Post
Vechi 18.02.2011, 17:41:58
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Calatorule prin ploaie,

Raspunde-mi te rog la o intrebare simpla: ce vei mai zice cand acesti catelusi dragalasi iti vor mutila sau ucide copiii tai care vor iesi sa se joace prin parc?

Realitatea de afara nu prea lasa loc de utopie.
Te invarti in jurul aceluiasi mesaj pe care il tot repeti si pe care cu totii l-am inteles.Cu siguranta nici calatorul prin ploaie nu viseaza sa traiasca intr-o tara plina de caini pe strazi.
Concluzia se reduce simplu la urmatoarea intrebare:ce este de facut?Tu propui violenta ca unica solutie pentru eliminarea efectului.
Despre eliminarea cauzei,intrebare pe care ti-o pun cred ca de vreo trei postari incoace nu sufli o vorba:si anume oamenii iresponsabili care abandoneaza animale sau le reproduc fara vreo urma de discernamant.
Despre solutiile pe care cei din protectia animalelor le-au gasit si anume legea prin care care toti cainii,cu stapan sau fara,cu exceptia celor cu pedigree,sa fie sterilizati,cipati,inregistrati si sanctionari drastice ale celor care ar sfida legea ti-am vorbit.Cu toate acestea continui pe tema cainilor fiorosi care sfasie copii si care trebuie eliminati prin violenta...sa cred ca in realitate nu solutionarea problemei te preocupa ci ai alte motive personale pentru care abordezi lucrurile astfel?
In privinta imaginii tragice cu copiii sfasiati de caini,iti pot reda altele despre animale care salveaza copii si adulti,despre relatia speciala dintre copii si animale,caini comunitari preluati,dresati,care apoi aduc zambetul pe buze batranilor din azile si copiilor din orfelinate sau ti-as putea aduce inaintea ochilor chiar copii care te-ar mustra doar pentru faptul ca poti gandi asa ceva.
Am vazut copii dand lectii parintilor lor despre iubirea si respectul fata de viata,deci nu folosi imaginea nevinovatiei pentru a justifica manifestarea violentei!

Last edited by heaven; 18.02.2011 at 17:45:30.