View Single Post
Vechi 18.02.2011, 17:54:30
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Frate, esti sigur, sigur ca cunosti definitia liberatii ? Libertatea absoluta este Haos . Spune-mi pina in prezent de cite ori ti-ai manifestat libertatea absoluta ? Sau spune-mi un caz de vietate sau obiect neinsufletit care este total liber , independent , de vointa lui D.zeu . Tu nu vezi ca in universul lui D.zeu incepind de la materia neinsufletita si pina la forma desavirsita a acreatiei sale , omul, totul, totul se supune legilor divine . Tu ce libertate cauti ? Haosul ?
Daca suntem nascuti cu anumite limitari, nu inseamna ca nu suntem liberi. Ma refer in particular la libertatea de a prefera sa fim mai langa Dumnezeu sau mai departe de El.

Este evident ca exista fiinte care nu vor sa se supuna legilor divine, drept pentru care li s-a creat o lume proprie, "intunecata", unde sa-si manifeste libertatea.

Sa nu facem filosofie pe tema libertatii absolute; pe mine ma intereseaza numai cazul in care cineva ar fi predestinat sa nu poata niciodata sa se inalte spre Dumnezeu, din varii motive.

Deci: sunt copiii sau oamenii nebotezati predestinati la Iad?

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote