View Single Post
Vechi 18.02.2011, 18:09:37
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Totusi, Diana, orice ai spune, copiii cresc cel mai bine intr-o familie cu mama si tata, integrati intr-o societate asemanatoare cu cea in care vor trai, si nu printre calugari.

Puteau cei doi, daca tot vroiau asa de mult sa se calugareasca, sa isi creasca copiii, si cand acestia isi aveau un rost, sa mearga la manastire. Promisiunile se pot dezlega, sau amana, Dumnezeu intelege slabiciunea omeneasca. Si apoi mi se pare ciudat sa treci dintr-o biserica in alta doar fiindca cealalta te lasa sa faci cum crezi tu ca e mai bine...
Ce treaba am eu sa ii judec. Le apreciez curajul.
Fiecare isi creste copiii cum vrea, ei au facut-o in modul cum au considerat de cuviinta.
Cresc cel mai bine intr-o familie unita de dragoste, nu de numarul persoanelor. Ce te face sa crezi ca lor personal, le-ar fi mai bine intr-o societate decat printre calugari?
Dar nu au vrut sa-si incalce promisiunea, ce e asa greu de inteles.
La Manastirea Negru Voda, la calugarite, sunt copiii crescuti de cele de la manastire, unde mamele sunt maicute. Copiii merg la scoala, doar ca stau la manastire.