Citat:
În prealabil postat de dianagroza
Ce treaba am eu sa ii judec. Le apreciez curajul.
Fiecare isi creste copiii cum vrea, ei au facut-o in modul cum au considerat de cuviinta.
Cresc cel mai bine intr-o familie unita de dragoste, nu de numarul persoanelor. Ce te face sa crezi ca lor personal, le-ar fi mai bine intr-o societate decat printre calugari?
Dar nu au vrut sa-si incalce promisiunea, ce e asa greu de inteles.
La Manastirea Negru Voda, la calugarite, sunt copiii crescuti de cele de la manastire, unde mamele sunt maicute. Copiii merg la scoala, doar ca stau la manastire.
|
Da, dar promisiunile trebuie facute cu cap. Daca Dumnezeu te cheama sa fii casatorit, atunci El nu te cheama in acelasi timp si sa fii calugar. Nu cred ca ai voi tu insuti sa iti creezi o vocatie dupa cum crezi tu ca e mai bine. Calugaria este o chemare de la Dumnezeu, si nu trebuie facuta decat daca esti sigur ca asa aceea este calea cea mai buna de mantuire pentru tine. Nu fiindca ai facut o promisiune, sau ai avut o deceptie in dragoste, sau nu iti gasesti de lucru in lume, sau mai stiu eu ce. Intelegi ce vreau sa spun? A te calugari dupa ce te-ai casatorit si ai avut copii este un fel de aberatie.