View Single Post
Vechi 18.02.2011, 19:02:55
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ma intreb de ce nu incerci sa scrii aceste lucruri deputatului tau de cartier din senat din Los Angeles, sau de unde-oi scrie tu.
Cit de vioaie si plina de sugestii si critici esti tu aici cu romanii, hai sa te vedem acolo?...daca reusesti sa-i convingi sa se intoarca vre-o 200 de ani inapoi cu civilizatia lor?
Le-as scrie de pomana,caci aici nu exista probleme de ac gen,sunt asociatii de voluntari care controleza problema,cat si"politia animalelor",care se plimba pe strazi plictisiti ca nu au nimic de lucru...

Asa cum am scris mai sus,timp de 16 ani m-am implicat activ,financiar si emotional,in ac problema,nu sunt doar o fatarnica,o falsa critica,iar voiciunea plinatatii de sugestii vine din faptul ca nu am sufletul incarcat de ura,si incerc sa gasesc alte solutii care sa nu implice uciderea Vietii!!!

In Romania,mergeam cu colegii la padure,la un gratar si era plina padurea de sticle de plastic,gunoaie si resturi de la ospatul altora...imi puneam mainile in cap...asa ca starngeam cate gunoaie puteam,le puneam in masini si le aruncam in oras!

Acum ma plictisesc aici,nu prea mai am de lucru cu animalele sau natura(defapt deloc),insa sunt fericita ca avem o organizatie de voluntari locala,care hraneste pe cei saraci,someni,defavorizati si m-am putut inscrie acolo-si a-propos,este inghesuiala mare ca sunt multi oameni care vor sa ajute :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.