Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Ce te faci daca ca fetiscana vezi ca-ti moare familia de foame si nefiind ABSOLUT NIMIC de lucru, nu ai cum sa-i ajuti decit sa te vinzi bogatilor europeni pentru o ora?
Oare acest lucru este un pacat?
Sau mai bine ii lasi sa moara de foame sub ochii tai?
Oare Dumnezeu nu apreciaza spiritul de sacrificiu al acelei fetite?
Lucrurile nu sunt asa de simple ca in Biblie! alb sau negru?
Asta-i doar in literatura si poezie!
|
andrei tot ii dai inainte cu exemplul asta...mda,este aproape convingator...dar...CHIAR NU SUNT BUNI DE NIMIC OAMENII AIA?NU-I DUCE CAPUL DE NICI UNELE?GREU DE CREZUT...
Adica,tatal poate ajuta la reparatii,la gradinarit intr-o gospodarie,mama familiei poate croseta ceva,poate face de mancare,spala,intretine casa sau face"baby-sitting",toate astea la familii care-si permit ,desigur.Sunt multe alte gaselnite,pana sa ajungi la prostitutie...
Sotul verisoarei mele,a ramas fara serviciu si a invatat sa zugraveasca case si asta face pana isi va gasi serviciu din nou,verisoara mea si-a pierdut si ea serviciu,insa si-a gasit un venit in a avea grija de copiii unor chinezi,care au afaceri aici,si este chiar multumita de cum este platita si tratata de ei.Deci ei nu au ajuns la prostitutie...si poate din fericire,nici altii...
Nu cred ca in romania lucrurile sunt chiar atat de drastice,incat sa te prostituezi pt paine,asa cum spui tu...mai rau stau lucrurile in Taiwan,Filipine,tari din Africa,abia aia se prostitueaza pt paine...