Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Calatorule prin ploaie,
Raspunde-mi te rog la o intrebare simpla: ce vei mai zice cand acesti catelusi dragalasi iti vor mutila sau ucide copiii tai care vor iesi sa se joace prin parc?
Realitatea de afara nu prea lasa loc de utopie.
|
Sincer,nu cred sa se intample asta....Cainii nu ataca fara o provocare in general vorbind...Nu mi-a fost niciodata frica de ei....si nici nu-mi va fi....Peste tot se intampla accidente, dar nu se trece la uciderea tuturor pt asta....Vin si intreb.....ce sa facem atunci cu nenorocitii de copii dotati cu masini care circula ca nite cretinoizi pe sosele, ucid persoane pe trecerea de pietoni, ucid bebelusii din carucioare pe trotoare,.....intra cu viteza in masinile altora.....si daca sunt opriti iti rad in nas si au inca tupeu sa-ti zica : " las ca iti arata tie tata"...De ce nu i-am eradica pe acestia? Sa fim seriosi Florin Ionut....traim intr-o societate tot mai bolnava de ura....prostie si multe altele...Mai bine s-ar educa copiii vizavi de cum sa iubeasca un animal...
ps. Daca tu consideri dreptul animalului de a trai o utopie, atunci inseamna ca unii ce-si zic oameni mai traiesc catarati in copaci , visand la banane!!!