View Single Post
Vechi 19.02.2011, 09:17:34
blonda1111 blonda1111 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.02.2011
Implicit Ganduri ...

Pana mai ieri nu mi-am facut curaj sa scriu niciodata pe vreun forum . Insa ieri tot hoinarind pe internet am hotarat sa incep sa postez anumite lucruri pe care eu imi doresc sa le impartasesc cu restul.
Nu imi prea gasesc cuvintele mai ales ca este prima data cand scriu pe acest forum, dar am sa incerc sa scriu ce simt, cum simt, de ce simt sa scriu aici...Ieri mi s-a intamplat un lucru extraordinar...Citind pe net despre Sfantul Nectarie am ajuns la un moment dat sa citesc printre minunile pe care le savarseste cu diversi oameni...Ce sa spun, ramai impresionat cand vezi ce probleme mari au unii, ce probleme seriose...Iar eu care ma rugam pentru diverse lucruri par patetica in fata acelor probleme...Oameni bolnavi crunt, vindecati, oameni cu sufletul sfasiat...e dureros sa citesti asa ceva si sa realizezi de fapt ce viata frumoasa si linistita ai tu, si ce familie frumoasa...Si totusi nu esti multumit, totusi nu ai aceea liniste sufleteasca pe care ti-ai dori, totusi nu ai aceea bunatate pe care ti-ai dori, nu ai aceea indiferenta fata de lucrurile materiale si trecatoare asa cum ar trebui. La un moment dat am inceput sa plang, iar singurul lucru care mi-a venit in gand a fost : Doamna ajuta-ma ! Pentru ce sa ma ajute , nu stiu foarte clar. Nici nu stiu sa ma rog bine, citesc acatistul sau spun o rugaciune si gandul imi fuge aiurea. Si cand termini de citit un acatist si realizezi ca tu nici un sfert nu ai fost cu gandul acolo te simti teribil de vinovat, de neputincios!
Recunosc ca ma rog in general cand am nevoie desi e crunt acest lucru! Cum e la fel de crunt sa apelezi la o persoana doar cand ai nevoie! Iar in rest sa il uiti intr-un colt fara sa mai stii nimic de el..Si totusi ma ajuta ! Si totusi de fiecare data am gasit o rezolvare a problemei. De ce? Pentru ca Dumnezeu e mare! Iar Sfantul Nectarie e langa mine in permanenta! Chiar daca eu uit de el, chiar daca ma rog la el doar cand am vreo problema...El e acolo, si de fiecare data imi intinde o mana...
Asa a fost si ieri cand am aflat o veste foarte buna pentru viitorul meu si al sotului meu. Ce sa zic, aseara mai aveam putin si plangeam cand am auzit, nu puteam descrie ce simt...I-am spus sotului meu ca toata ziua am citit despre Sfantul Nectarie si am impartasit cu ceilaltii bucuriile pe care noi le-am trait datorita acestui sfant, iar el zambit...Nu cred ca putea spune mai mult...desi aparent este un puternic, se emotioneaza foarte usor! Si desi e catolic crede in Sfantul Nectarie. Ori de cate ori ne confruntam cu greutati ale vietii imi spune: ai mai spus tu rugaciunea aia pe care o spui te obicei ( se refera la acatistul Sf Nectarie). E comic sa il vezi asa...E impresionat cum un Sfant poate sa iti insufle atata incredere.
Multumim Sfinte Nectarie pentru tot ce ne oferi noua pacatosilor! Si iarta-ne Sfinte pentru toate greselile pe care noi le face cu voia sau fara voia noastra!
Reply With Quote